Interesse om hier te wonen?

Als je geïnteresseerd bent in onze woongemeenschap, en wilt onderzoeken of het bij jou past, ben je van harte welkom om contact op te nemen.

Er zijn veel activiteiten waar je ter ori├źntatie aan kunt meedoen. Als je serieuze interesse hebt, is de eerste stap een rondleiding of online informatiebijeenkomst. Hiervoor meld je je aan via de website van CVEG. Ga goed na of wonen op Zuiderveld past in jouw leven. Van iedereen die hier woont, wordt een actieve bijdrage verwacht van rond de 8 uur per week.

Als je na de rondleiding of online bijeenkomst graag op de wachtlijst wilt komen, meld je dan aan als aspirant-lid van CVEG via info@cveg.nl. Zuiderveld is namelijk een project van CVEG. Je gaat eerst een aspirant-lidmaatschapsperiode van 6 maanden in waarin je bijdraagt aan de kwaliteit en ontwikkeling van de vereniging. Door actief mee te doen aan een kring en taken op je te nemen, leren we elkaar kennen. Ook wordt je aanwezigheid verwacht op ledendagen en trainingen in gemeenschapsvorming.

Als aspirant-lid van CVEG kun je op de wachtlijst komen voor Zuiderveld. Het is belangrijk om te vermelden dat de inschrijfdatum wel meespeelt, maar niet leidend is voor jouw plek op de wachtlijst. Bij toewijzing kijken we namelijk naar verschillende criteria zoals de balans binnen de gemeenschap als het gaat om gezinssamenstelling en geslacht. Ook speelt je inkomen mee omdat dit sociale huur is. En wij kijken naar de mate van activiteit die je hebt laten zien.

Meer informatie over de kosten van het lidmaatschap vind je op de CVEG website.